Стас П’єха влаштував істерику через нещасливе кохання

Відомий співак Стас П’єха розповів Sobesednik.ru, як важко кілька років переживав в юності нерозділене кохання.




Цілих три роки онук великої співачки, народної артистки СРСР Едіти Станіславівни П’єхи був закоханий. Вона так і не відповіла взаємністю майбутній зірці російської естради. Зараз 35-річний співак згадує з іронією, як він істерії на самоті …


Її звали Катя, вона була старша за мене на 5 років, — вперше говорить про перше кохання Стас. — Вперше зустрів її в 9-річному віці, вона була піонервожатою в таборі, куди мене відправили відпочивати.

З 7 років за наполяганням Едіти Станіславівни Стас почав займатися в хоровому училищі ленінградської капели імені Глінки по класу фортепіано і хорового співу. В цьому класі вчилися виключно хлопчики.



— Через це у мене були дуже непрості відносини з дівчатами, — продовжує П’єха. — Три роки я до неї залицявся, вона робила вигляд, що нічого не відбувається, часом шкодувала мене. Я розумів, що мені нічого не світить. За неї приїжджали хлопчики на «Жигулях», які тут могли бути у мене шанси ?! Я тікав, істерія на самоті далеко від всіх. Ні з ким я про це не говорив, не радився — бабуся і мама постійно були на гастролях або на зйомках.

Зараз розумію, що закохався я в картинку: вона була така типова Оленка з лісьімі очима. Щоб хоч якось компенсувати брак жіночого спілкування, я спілкувався з рідною сестрою Каті, вона молодший за неї на кілька років.

Після 8-го класу я перевівся в звичайну середню школу, де в класі були і дівчатка, і хлопчики. Там-то я і відірвався, любов до Каті швидко пройшла.

Стас П’єха був важкою дитиною. З 7 років він почав курити (співак вже давно позбувся згубної залежності. — Авт.), Музичну освіту після хорового училища він не захотів продовжувати. Точніше, бабуся наполягла, щоб надійшов на естрадно-джазове відділення при Державному музичному училищі імені Гнесіних, але Стас так багато прогулював заняття, що його відрахували. Дитинство і юнацтво співака пройшли дуже яскраво, підлітковий період залишив в його душі незгладимий слід. Тим більше що з рідним батьком (джазовий музикант Пятрас Геруліс живе один в Ризі, через пристрасть до алкоголю він деякий час спостерігався в психіатричній клініці, зараз Стас допомагає своєму батькові, в тому числі матеріально. — Авт.) Він почав спілкуватися тільки з 14 років, тому по-чоловічому поговорити про підліткові проблеми і перше кохання було ні з ким.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий