Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Коломойського і Боголюбова

Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Коломойського і Боголюбова

Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, а також шести компаній, які, ймовірно, їм належать або ними контролюються.




Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.


У повідомленні зазначається, що раінше Приватбанк почав судовий розгляд у Високому суді Лондона проти своїх колишніх власників і керівників — Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова.

«19 грудня 2017 року Високий Суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова, а також шести компаній, які, ймовірно, їм належать або знаходяться під їх контролем», — йдеться в повідомленні.



«Наказ про арешт активів був виданий на підставі детальних доказів, наданих суду, з яких випливає, що панове Коломойський і Боголюбов шляхом проведення ряду незаконних операцій вивели з банку майже 2 млрд дол, в результаті чого кошти були переведені компаніям, які їм таємно належали або перебували під їх контролем», — повідомляє прес-служба.

Також наголошується, що за допомогою цього судового розгляду Приватбанк збирається повернути понад 2,5 млрд дол, з урахуванням відсотків.

«Приватбанк впевнений в тому, що англійський суд розгляне позов справедливо і об’єктивно, а також, що він зможе добитися успіху і поверне кошти, які були незаконно з нього виведені», — відзначають в банку.

Економічна правда

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий