У США з’явилася на світ дитина, яка 25 років чекала на своє народження

У США з’явилася на світ дитина, яка 25 років чекала на своє народження

У США народилася дівчинка з імплантованого ембріона, якому 25 років




Емма Рен Гібсон народилася у Теннесі Тіни і Бенджаміна Гібсона після того, як вони вирішили “взяти” дитину з банку сперми. Пара дізналася, що зародок був заморожений майже два з половиною десятиліття тому, тільки після того, як він вже був імплантований в жінку. Дитина народилась абсолютно здоровою.


Теннесі Гібсон, якій зараз 26 років, прокоментувала цю ситуацію: “Я була просто в шоці, коли дізналася про вік ембріона. Ми могли б бути кращими друзями, якби вона народилася в 1992”.

Після семи років у шлюбі пара вирішила імплантувати ембріон, так як через кістозний фіброз, що викликає безпліддя у чоловіків, 33-річний Бенджамін зачати дітей не міг.



Якийсь час пара доглядала за чужими дітьми, але потім батько Тіни запропонував їм спробувати прийняти ембріон. Потім подружжя пройшли випробування, отримали схвалення з боку держави і в березні повинні були провести процедуру імплантації. Вивчивши профілі близько трьох сотень донорів, вони обрали ембріон, який був залишений в 1992 році.

Однак, згідно з американськими правилами, компанії повинні повідомляти тільки про результати вагітності ембріонів, які вони використовують, а не про вік, так що ця інформація не може бути перевірена.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий