У Херсоні зустріли двірника, який став чемпіоном світу з джиу-джитсу на змаганнях в ОАЕ: відео

У Херсоні зустріли двірника, який став чемпіоном світу з джиу-джитсу на змаганнях в ОАЕ: відео

Зранку Євтушенко працює двірником, а ввечері — тренером з джиу-джитсу.




У Херсоні зустріли шкільного двірника, який став чемпіоном світу з джиу-джитсу. Чоловік повернувся зі змагань в Об’єднаних Арабських Еміратах, де здобув золоту медаль.


Про те, як вітали його земляки, 19 листопада йдеться в сюжеті ТСН 19:30.

Ігор Євтушенко став відомим, коли написав, що збирає гроші на участь у чемпіонаті світу з джиу-джитсу в Об’єднаних Арабських Еміратах.



Фото - Facebook Ігоря Євтушенка / ©

У спорт він прийшов у 42 роки, а зараз 49-річний чоловік є чемпіоном України. Зранку Євтушенко працює двірником, а ввечері — тренером з джиу-джитсу.

Заробіток має невеликий, тому просив допомоги. Згодом  зізнався, що розраховував лише на своїх знайомих, але несподівано пост розлетівся соцмережами і 700 доларів на стартовий внесок люди зібрали за день.

Уболівальників Ігор не підвів і здобув перше місце на чемпіонаті світу в місті Абу-Дабі, перемігши у своїй віковій та ваговій категорії спортсмена з Азербайджану.

Свого знаменитого двірника прийшли зустріти і вчителі зі школи, де він прибирає подвір’я. «Ми сподівалися на те, що наш чемпіон виграє, всіма силами всі разом його підтримували. Діти, школа, все наше місто і за його межами», — кажуть вони.

Уболівальники додали, що зараз готують для переможця творчий концерт. Тим часом Ігор вже розпочав підготовку до чемпіонатів світу, які відбудуться в США та Бразилії.

У школі, де працює двірником, він з’явиться наступного тижня, бо на час змагань брав відпустку.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий