У Зеленського пояснили, за що дали ордени Кошовому, Пікалову та іншим зіркам

У Зеленського пояснили, за що дали ордени Кошовому, Пікалову та іншим зіркам

Актори студії «Квартал 95» Євген Кошовий та Олександр Пікалов указом президента України Володимира Зеленського були нагороджені орденом «За заслуги» ІІІ ступеня «за зміцнення української державності, мужність та самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов’язку».




Крім того, пресслужба Офісу президента наголосила, що коміки, а також інші представники українського шоу-бізнесу, які отримали ордени, були нагороджені за «потужну волонтерську діяльність». Про це повідомляє видання «НВ».


Пресслужба ОП наголосила, що члени студії «Квартал 95» займаються волонтерством з 2014 року і продовжили це робити у 2022-му, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Наголосили представники Зеленського і на тому, що колишні колеги президента відстоюють інтереси України на інформаційному фронті.



У Зеленського пояснили, за що дали ордени Кошовому, Пікалову та іншим зіркам

«Численні концерти та виступи перед українськими військовими у діючих військових частинах у Миколаєві, Харкові, Дніпропетровській області та інших містах, де відбуваються бойові дії (понад 140 виступів). Всебічна волонтерська підтримка наших захисників, благодійні концерти у різних країнах світу, кошти з яких були перераховані на потреби ЗСУ, медійна активність на захист інтересів нашої держави і т.п. – це вся потужна медійна зброя на інформаційному фронті, яка є дуже важливою для нашої спільної перемоги у цій війні», – передали журналісти «НВ» слова пресслужби Офісу президента.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий