Українець переміг у “Гонці легенд”, обійшовши “Короля біатлону”

Українець переміг у “Гонці легенд”, обійшовши “Короля біатлону”

Знаменитий український біатлоніст Андрій Дериземля виграв мас-старт у виставковій “Гонці легенд”, яка пройшла в Раубічах (Мінськ, Білорусь).




У змаганні брало участь 11 учасників, в тому числі і легендарний норвежець Уле-Ейнар Бьорндален, який має прізвисько “Короля біатлону” – пише Обозреватель .


Після вогневого рубежу лежачи всi біатлоністи продемонстрували ідеальну стрілянину, тому вся боротьба розгорнулася на стійці. На другому вогневому рубежі наш співвітчизник продемонстрував чудову холоднокровність, перестрілявши норвежця.



“Я жартома казав: обігравати Бьерндален приємно навіть “на пенсії”. Сьогодні на старти вийшли серйозні хлопці, олімпійські чемпіони, які протягом багатьох років були провідними спортсменами в біатлоні. На дистанції ми були суперниками, після закінчення гонки – просто друзі”, – прокоментував свій успіх 41-річний українець.

У жіночому мас-старті перемогу здобула Надія Скардіно (Білорусь). Наша Олена Петрова фінішувала лише 5-й.

За підсумками цих двох гонок сформувалися пари на одиночну змішану естафету. Дует Дериземля / Петрова не зміг взяти медалі, завершивши бій на 5-му рядку.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий