Усик прийняв виклик на бій від українського борця

Усик прийняв виклик на бій від українського борця

Олександр Усик відповів українському борцю Богдану Грицаю, який викликав його на бій без правил. Усик погодився на бій з Грицаєм, але за правилами боксу.




У своєму інстаграмі Усик опублікував відеозвернення, в якому відповів на критику після участі у російському фільмі  Ми є одним народом, – Усик і Ломаченко знялися у фільмі про дружбу з росіянами про церкву.


Усик заявив, що останнім часом з’явилося багато охочих провести з ним бій.

«Всі ті, хто хочуть викликати мене на бій, а вас дуже велика кількість – я не можу всім відповідати і з усіма боксувати», – сказав боксер.



Але з’явився ще один хлопець, потрібно віддати належне. Він наважився і записав відео, респект. Тільки я не для цього дуже багато років вставав рано вранці, недоїдав, недопивав або зазнавав труднощів, щоб кожному з вас давати згоду на поєдинок. Якщо ви хочете себе проявити, якщо ви побачили в моїх роликах якийсь виклик – я, як джентльмен, який сповідує правила, – ласкаво прошу в ринг,
– заявив Усик.

Боксер заявив, щоб організувати бій потрібно домовитися.

«Бої без правил – це не моя стихія, хоча в ній теж можна спробувати, але я живу за правилами. І я не поділяю народ, зараз же йде поділ. Хтось буде вболівати за одного, хтось буде вболівати за іншого – і це йде поділ всередині. Мені без різниці, що відбувається за територією моєї країни. Мені важливо, що відбувається всередині», – сказав Усик.

Усик додав, що охочому провести з ним бій потрібно пройти медогляд, щоб лікар дав дозвіл боксувати.

Друг мій, хоча ні, ти ніякої мені не друг. Звичайний громадянин. Хочеш бій – ти кинув мені виклик і кинув в мене рукавичку. Я вибираю зброю: ринг, бокс. Мені не потрібні бої без правил, я живу за правилами,
– резюмував Усик.

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Не разделяйте народ Украины

Допис, поширений Usyk Aleksandr (@usykaa)

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий