В 35 садочку продавали тістечка, щоб обладнати спортзал

На традиційному осінньому ярмарку у Вінницькому 35-му садочку «Віночок» сьогодні, 7 жовтня, батьки продавали тістечка та тортики. Дітки співали пісні та розказували вірші про Україну.




— Все самі напекли, три дні витратили. Зустрічались з іншими батьками, обговорювали, хто що приготує.  Це свято і  для дітей і для нас, дорослих. Воно єднає батьківський колектив. Разом з дітьми готуємо їм виступи, вони нам допомагають готувати, — каже мама  Юлія Кшемінська.


Крім продажу солодощів, гроші на обладнання спортзалу збирали через аукціон. Відмовити такому колоритному аукціоністу присутнім було важко. Таємничі лоти, загорнуті в подарунковий папір продавали й за 200 гривень.

В концерті виступили і колишні вихованці садочку. Дітки читали вірші про мир та Україну.



Благодійна акція на допомогу садочку проходить вже декілька років поспіль та носить благодійний характер. Цього року гроші збирають на обладнання спортзалу.  В минулі роки за гроші з ярмарку придбали кондиціонер, мікрофони, новорічну ялинку та костюм Діда Мороза.

У садочку №35 санаторного типу навчаються дітки, які часто хворіють. Захід мав пройти на площі перед міськрадою, але його перенесли через приїзд до Вінниці делегації з Великобританії.

vn.20minut

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий