В Африці змія вкусила туриста за пеніс у туалеті: почалося гниття

В Африці змія вкусила туриста за пеніс у туалеті: почалося гниття

Команда вчених із Нідерландів описала нещасний випадок, який стався з їхнім співвітчизником під час відпочинку в південноафриканському заповіднику. 47-річного чоловіка за пеніс вкусила отруйна змія, яка причаїлася в місцевому туалеті.




Смугаста єгипетська кобра накинулася на туриста, коли він присів, повідомляє видання Forbes, посилаючись на доповідь науковців. Отрута проникла під шкіру і спричинила гниття ураженої ділянки.


Через кілька хвилин після укусу нідерландець відчув гострий біль і печіння в статевому органі. Для потерпілого викликали медичний гелікоптер, проте до лікарні він дістався аж через три години.

Гелікоптер відвіз постраждалого до лікарні

Лікарі відразу відзначили неприродно розпухлий насичено-фіолетовий пеніс, тому терміново вкололи йому вісім доз протиотрутного препарату. Туристу встановили діагноз – некроз тканин та призначили лікування.



Коли стан пацієнта стабілізувався, медики відправили його до хірурга, щоб видалити відмерлі клітини епітелію. Лікар зашив рану на мошонці і залишив там дренаж.

Через 9 днів чоловікові дозволили повернутися в Нідерланди, де його продовжили лікувати. По-перше, відбулося повторне видалення мертвих тканин із ствола пеніса. Потім, через шість днів, пацієнт повернувся в операційну, де пластичний хірург узяв частину шкіри з паху чоловіка і вшив її в пеніс, щоб прикрити дефект.

Вже через рік повторний огляд підтвердив, що чутливість відновилася, а больові відчуття повністю зникли.

Науковці радять уважно дивитися навколо в екзотичних країнах, де вас можуть підстерігати змії, бо такі інциденти рідко мають хорошу кінцівку.

Смугаста кобра напала на туриста в Африці
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий