В Ашхабаді всіх президентів зустрічали хлібом-сіллю, крім Путіна. Відео й реакція мережі

В Ашхабаді всіх президентів зустрічали хлібом-сіллю, крім Путіна. Відео й реакція мережі

Під час шостого Каспійського саміту в столиці Туркменістану запрошеного на нього главу РФ Володимира Путіна ніхто не зустрів біля літака. Тоді як решту лідерів місцева делегація привітала хлібом-сіллю та квітами.




Ситуація стала приводом для чергових глузувань з російського диктатора. У мережі його назвали «нерукостислим ізгоєм» (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).


Зазначимо, що VI Каспійський саміт глав прикаспійських держав – Туркменістану, Казахстану, Азербайджану, Ірану й РФ – пройшов в Ашхабаді в останні дні червня.

Путіна ніхто не зустрів біля літака

Після приїзду до столиці президентів Туреччини Раджепа Таїпа Ердогана та Казахстану – Касим-Жомарта Токаєва, а також інших поважних гостей біля літака зустрічали діти. Вони піднесли їм хліб-сіль, які ті скуштували, й квіти.



Лідерів Туреччини та Казахстану зустрічали хлібом-сіллю

Путін же на самоті підійшов по килиму від трапа до автомобіля, потім зняв піджак і поїхав у супроводі охоронців.

Путін пройшовся від трапа до авто на самоті

У мережі припустили, що так в Ашхабаді показали своє ставлення до російського диктатора. Або він, як завжди, «боїться за свою шкуру і сам попросив не підходити до нього стороннім».

Реакція користувачів мережі

«З фашистами взагалі не зустрічаються!», «Нерукостислий ізгой», «Упс, і тут із квітами не приймають. Страхи наявні, якщо врахувати, за яким столом він своїх приймає», «Свій 30-метровий дистанційний стіл, напевно, забув. Тому і боїться», «Може, двійник приїхав замість бункерного, от і обійшли», «Хай боїться він: а раптом у пацана наган захований, а замість солі миш’як», – коментували в мережі.

Коментарі користувачів мережі

Інші просто називали Путіна ганебним, «опудалом» та ботоксним дідом. Ще деякі зазначили, що їм байдуже, зустріли главу РФ за протоколом чи ні, оскільки «він уже не авторитет і так йому й треба».

Думка користувачів мережі
Коментарі в мережі про ситуацію з Путіним в Ашхабаді

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий