В США відкрили кафе з особливим дрес-кодом: кава з «полуничкою»

В США відкрили кафе з особливим дрес-кодом: кава з «полуничкою»

Маркетинг — справа тонка. На що тільки не йдуть господарі громадських закладів, щоб залучити більше клієнтів і, відповідно, отримати більше прибутку. Але зараз піде мова про дійсно унікальний маркетинговий хід популярної нині мережі кав’ярень Bikini Beans Espresso, які знаходяться в Арізоні.


5 (1)

Господарі цієї мережі не стали сильно заморочуватися і вирішили … роздягнути своїх офіціанток і бариста. Ось так виглядає їх звичайна робоча уніформа.



10 (1)

Хоч у працівників і є вибір між бікіні і стікером на грудях, виглядають вони все одно досить відверто.

 1 (1)

Тепер у закладу немає відбою від відвідувачів. Зовсім не дивно, що в основному це чоловіки…

 2 (1)

Звичайно ж, знаходяться і ті, кого обурює зовнішній вигляд офіціанток. Член міської ради Майк Фаган оголосив, що подібний піар-хід — це чистої води експлуатація жінок. Він запропонував внести обмеження щодо дрес-коду співробітників або хоча б розмістити оголошення біля входу, яке попереджає про напівголий персонал.

3 (1)

До Фагана підключилися і жителі міста, які турбуються про те, щоб в цю кав’ярню, бува, не заглянули відвідувачі з дітьми.

 4 (1)

 

Самим робітницям закладу, схоже, дуже подобається їх зовнішній вигляд. Вони активно діляться фотографіями своєї уніформи в соцмережах і не збираються нічого змінювати.

9 (1)

6 (1)

8 (1)

Screenshot_6

А тобі до душі такі працівниці?

Screenshot_8 

Screenshot_9

Як бачиш, відвідувачі закладу розділилися на два табори. Втім, з популярними закладами це трапляється досить часто. За тобою залишається вибір, на чиєму боці будеш ти. Ось про це і пиши нам в коментарях.

bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий