Валізи грошей і жорстокі вбивства: що приховує найвідоміша секта України

Валізи грошей і жорстокі вбивства: що приховує найвідоміша секта України

Парафіянка центру «Відродження», засновником якого є скандально відомий український релігійний аферист Володимир Мунтян, втопила свою дитину. Про це повідомлялося у програмі «Гроші».




Колишня касирка церкви Ольга Артамонова провела в центрі три роки і бачила все, що там відбувається.


Одного разу вона дізналася, що надійшла сума на 52 тис. грн за два рази. Жінка знайшла цю людину і підписала партнерство. VIP-партнерство у Мунтяна – це коли людина платить мінімум 500 доларів в місяць.

Ольга з’ясувала, що клієнтом виявився не бізнесмен, а проста жінка. Вона збирала гроші все своє життя і пообіцяла продати свиню, щоб пожертвувати більше грошей.



 

«Вона сказала, ви знаєте, у мене важко хвора дочка, вона інвалід, у неї ДЦП. Я дуже люблю свою дівчинку. У мене це остання надія. Я хочу, щоб вона була сильною», – заявила жінка.

Як з’ясувалося, вона цілодобово дивилася канал «Відродження». Вона перевела на рахунок все до копійки.

«Йшов час, дівчинка не зцілилася. Вона зрозуміла, що на ці гроші її просто розвели. І вона для того, щоб ця дівчинка не мучилася, втопила її просто у ванній. Своє дитя вона сама втопила», – розповіла касир.

У результаті, жінка розповіла про подію в поліцію. Сестра благала духовний центр повернути гроші. Але 54 тисяч вже розчинилися в касі духовного центру. Ольга розповіла, що гроші прихожан йшли за оренду телеканалу, радіо, а також на рекламу, дорогі готелі та елітні авто.

«Ми бачили, коли люди дійсно валізами, сумками несли гроші. Ми ці долари мацали, нюхали», — розповіла жінка.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий