Вам має бути соромно, будете горіти в пеклі – Гончаренко в ПАРЄ поставив на місце російських пропагандистів

Вам має бути соромно, будете горіти в пеклі – Гончаренко в ПАРЄ поставив на місце російських пропагандистів

Сьогодні, 27 січня українська делегація відновила свою участь в засіданнях Парламентської асамблеї ради Європи (ПАРЄ).




Одного із членів української делегації, нардепа від “Європейської солідарності” Олексія Гончаренка в кулуарах ПАРЄ обступили російські журналісти.


Так, кореспонденти одного з головних російських пропагандистський телеканалів “Росія 1” підійшли до нардепа відразу з двома мікрофонами.

Головне питанням, яке цікавило російські ЗМІ, було чому Україна повернулася в ПАРЄ.



Гончаренко відповів, що мета повернення очевидна – Україна не може допустить, щоб в ПАРЄ звучала тільки одна неправдива інформація від Росії, тому й було прийнято рішення публічно боротися з російською пропагандою.

Нардеп порадив російським пропагандистам не знімати популістські промови членів російської делегації в залі ПАРЄ, а проїхатися по Страсбургу і зняти в найпрестижнішому районі будинок прессекретаря Путіна Пєскова.

Гончаренко зазначив, що цей розкішний будинок буде дуже цікаво побачити росіянам, яким російська влада розповідає про нібито страшну Україну, а в цей час грабує їх самих.

Також прозвучало, стандартне запитання від російських пропагандистів про нібито “утиски російськомовних громадян в Україні”.

Гончаренко назвав таке питання ідіотським, пояснивши, що ті ж російськомовні люди воюють на сході України з російської регулярною армією, щоб зупинити агресію Росії.

“Ніяким російськомовним громадянам в Україні захист Москви не потрібен”, – додав нардеп.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий