Вбивці вінницького таксиста дали 13 років тюрми

27 березня 2014 року 30-річний мешканець села Велика Бушинка Немирівського району під своїм будинком вбив таксиста. Йому винесли вирок – 13 років за гратами.




Справу розглядав Тростянецький районний суд.


Вінницький таксист привіз пасажира з Вінниці в село. Але клієнт, замість того, щоб розрахуватися із 47-річним водієм, зарізав його.

— Підозрюваний пішов у будинок за грошима, а повернувся з ножем, — розказують у відділі зв’язків з громадськістю обласної поліції.



Згідно судмедекспертизи, водій таксі помер миттєво внаслідок проникаючого ножового поранення у серце.

Пасажир не тікав. Хотів відбрехатися. Що убивця саме він, розібралися згодом. А спочатку поранений пасажир розказував геть іншу історію. Щоб заплутати слідство, вбивця порізав ножем і себе. А оперативникам та сусідам розказав, що під ворітьми біля його будинку на нього і на водія таксі напали бандити.

Нібито якісь двоє нападників убили таксиста, а його поранили і втекли. Та докази, зібрані під час огляду місця події, говорили, що все було інакше.

Тростянецький районний суд визнав 30-річного підсудного винним у вбивстві таксиста та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі стоком на 13 років з конфіскацією майна.

А як вінницькі таксисти ледь не вчинили самосуд вбивці 28-річного Віталія Коваля, водія служи таксі “Форсаж”,  дивіться у відео:

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий