Від Пікассо до математичних формул: у Вінниці тестують майбутніх поліцаїв

У Вінниці триває тестування майбутніх поліцейських. Потенційні «копи» вже склали тести на логіку, де відповідали на запитання з математики, мистецтва, філософії тощо.




Тест на логіку кандидата у нову поліцію складався із 60 запитань, які в свою чергу тематично ділилися на 5 блоків по 12 запитань. На роздуми та відповіді здобувачам давали півтори години часу.


Як зізнаються деякі претенденти на погони, запитання були не з легких. Наприклад, у блоці математики запитували від азів — типу таблички множення — до завдань із застосуванням формул. Також потенційні «копи» мають знати країни та їхні столиці і навіть певною мірою розбиратися в мистецтві, філософії та літературі.

—  Було все: країни та столиці; Моне, Пікассо, Бетховен, Шуберт і тд.; цитати Гегеля та Геракліта; формули аля: 3(х+3)=5-2х, — зізнався один з кандидатів в поліцію Олександр Кріт.



Він повідомив, щоб пройти до наступного рівня тестів, потрібно дати як мінімум 30 правильних відповідей тесту на логіку. Кандидати, які з цим впоралися, переходять до наступного рівня – військового і медичного огляду, який відбудеться 16 жовтня.

 

0432

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий