«Виловлюєте, як собак»: в Одесі жінка в маршрутці криками захищала чоловіка від повістки (відео)

«Виловлюєте, як собак»: в Одесі жінка в маршрутці криками захищала чоловіка від повістки (відео)

В Одесі виник черговий конфлікт через повістки для військовозобов’язаних.




У Мережі користувачі поширили відео, на якому людина у військовій формі зайшла до маршрутки та спілкується з чоловіком (пасажиром). Військовий, який, ймовірно, є представником військкомату, жестом дає зрозуміти, що пасажирові треба вийти з автобуса та водночас каже, що він, пасажир, затримує інших пасажирів.


На відео чутно голос жінки-пасажирки, яка обурено звертається до військового: «Ти подивись на нього. Ви повинні до військкомату викликати, а не виловлювати по під’їздах, як собак».

Водночас чоловік-пасажир, до якого підійшов військовий, каже: «Мені треба їхати на роботу, треба начальнику сказати. Я даю тобі дозвіл переписати тут мої дані». При цьому він тримає в руках документ.



В розмову знову втрутилася жінка, яка, звертаючись до військового, сказала: «Військкомат повинен дати йому повістку, а не ви. В автобусі виловлюєте, як собак».

Відео закінчується тим, що військовий іде на вихід.

Керівниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в коментарі для ТСН.ua підтвердила, що в регіоні триває оповіщення військовозобов’язаних.

«Рядова ситуація, звичайна робота. Ніякого порушення законодавства не було. Триває робота з оповіщення, в тому числі в транспортних засобах «, — повідомила нам Наталія Гуменюк.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий