Вирішили «прибрати»? У мережі заявили про загибель кухаря Путіна

Вирішили «прибрати»? У мережі заявили про загибель кухаря Путіна

У мережі набирають обертів чутки про загибель мільярдера Євгена Пригожина, якого називають кухарем президента Росії Володимира Путіна.




Як передає телеграм-канал «Нещадний піарник», активно поширюється інформація про те, що Пригожин розбився на літаку в Конго.


При цьому деякі блогери і ресурси в мережі припускають, що кухаря Путіна, пов’язаного з ПВК «Вагнера», раптово вирішила «прибрати» влада. Але є версія про те, що він сам розіграв свою загибель.

Офіційного підтвердження смерті Пригожина немає. «Кілька годин тому ми відправили запит до прес-служби «Конкорд» з проханням прокоментувати інформацію про загибель Пригожина. Відповіді немає», — сказано в повідомленні.



Після появи інформації про загибель мільярдера Євгена Пригожина з оточення президента РФ Володимира Путіна, відразу кілька джерел опублікували інформацію про його можливий стан.

За даними телеграм-каналу Дмитра Колезева, Міністерство закордонних справ Росії не підтверджує цю інформацію. У відомстві зазначають, що на борту літака було два громадянина РФ, але «Пригожина серед них не було».

Однак «в білясилових телеграм-каналах інформацію про загибель Пригожина називають фейком». При цьому в оточенні самого Пригожина в Пітері кажуть, що шеф деякий час не виходить на зв’язок. Але в чутки про авіакатастрофу не вірять.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий