«Вислужитися перед вами!» Затриманий власник згорілого в Одесі готелю звернувся до Зеленського

«Вислужитися перед вами!» Затриманий власник згорілого в Одесі готелю звернувся до Зеленського

Власник одеського готелю «Токіо Стар» Вадим Чорний натякнув, що в смертельній пожежі винна охоронна фірма.




Як передає «Думська«, Чорний після свого затримання написав листа президенту Володимиру Зеленському, в якому запевнив, що пожежна автоматика все-таки подала сигнал про спалах на пульт охоронної фірми, але звідти він рятувальникам чомусь не надійшов.


За словами бізнесмена, у нього укладено договір із охоронною фірмою «Карабінер», до пульта якої була підключена протипожежна система. Він стверджує, що щомісяця оплачував послуги фірми і вчасно перевіряв справність системи. Незважаючи на все це, пожежники виїхали тільки після дзвінка працівників готелю.

«Компанія не викликала пожежників. Коли поліцейські намагалися оглянути пульт «Карабінера», їх не пустили», — зазначив Чорний.



Також бізнесмен заявив, що його затримання пов’язане винятково із заявою Зеленського про те, що відповідальність лежить на власнику «Токіо Стар».

«Після двох діб без сну і доби без води слідчий намагався витрусити з мене хоч щось без звинувачення. Тому що у нього не було нічого, крім вашого допису і бажання вислужитися перед вами», — написав він президенту.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий