Волонтерка Звіробій запропонувала Зеленському відправити в “сіру зону” свою матір

Волонтерка Звіробій запропонувала Зеленському відправити в “сіру зону” свою матір

Волонтерка Маруся Звіробій запропонувала президенту Володимиру Зеленському відправити в “сіру зону” на Донбасі свою матір.




Відома українська волонтерка Маруся Звіробій в ефірі ток-шоу “Говорить великий Львів” звернулася до президента України Володимира Зеленського з попередженням, що “ворог його знову обдурить”, передає УБН.


Так волонтерка Звіробій, яка нещодавно розкритикувала дії президента Зеленського, заявила, що вона готова повторити свої слова в такій самій манері, що й раніше. Звіробій зазначила, що вона раніше сперечалася з експрезидентом Петром Порошенком, але при цьому вони були однодумцями, тому що “стояли на проукраїнській позиції”.

“У мене немає кордонів, наприклад. Я собі воюю. Я своє знаю. І знаю, що президент – це мій тил. Ми сварилися з Порошенком також, домагалися, щоб дівчатам збільшили кількість бойових постів. Я боролася з ним, будучи в армії. Але обидва ми з ним стояли на проукраїнській позиції. А якісь проблеми всередині, вони завжди є. Але в цілому українська армія піднялася на моїх очах. І я знаю про це, бо була в тій армії, а не з телевізора, де розповідали про якусь незрозумілу корупцію в ЗСУ”, – розповіла Маруся Звіробій.



Потім вона обурено звернулася до президента Володимира Зеленського та зокрема запитала: “А ти не хотів би, щоб маму твою віддали в сіру зону?”.

“Скільки крові нам коштували перші роки війни. Скільки крові нам коштували перші домовленості з Путіним. Треба бути повним ідіотом, щоб не озирнутися назад, не вивчити історію цієї війни. Тебе обдурить твій ворог, як обманював нас на початку війни. І що, ми тепер будемо знову повторювати ті помилки просто тому, що товариш президент не може поцікавитися, як ми тримали 5 років ті території? Якби він знав, то не було б такого, що за півроку ми віддаємо 30 населених пунктів. А ти не хотів би, щоб матір твою віддали в сіру зону? А просто так, а там подивимося? Що значить, там подивимося? А ти що, не президент для тих людей, які залишаються в сірій зоні? Може, забув, що там українці? Що значить, питати у десятка бабусь в сірій зоні, чи хочуть вони відводу? Що вони можуть знати про відвід? Хто з вас головнокомандувач? Ти або бабусі? Ти повинен розуміти війну”, – обурено сказала волонтерка.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий