Ворог біля воріт: волонтер розповів про тривожні сигнали Кремля

Ворог біля воріт: волонтер розповів про тривожні сигнали Кремля

Волонтер вважає, що Кремль неспроста посилює передові підрозділи на кордоні з Україною

Кремль й надалі витрачає колосальні кошти посилення озброєності армії. Особливу увагу приділяють передовим підрозділам, які стоять на кордоні з Україною.




Про це повідомив волонтер Роман Донік в інтерв’ю «Апострофу«. Він зазначив, що вказані маневри Кремля є дуже тривожними для України.


Волонтер зауважив, що біля українського кордону зосереджені два російські армійські корпуси на бєлгородському напрямку. Донік розповів, що Москва розбудовує для своїх військ на передових позиціях казарми , проводять комунікації та перекидають озброєння. Це, за його словами, Кремль робить неспроста.

Волонтер вказав, що невдовзі у Білорусі відбудуть спільні військові навчання з Росією. Крім того, для потреб російської армії замовили в десятки більше залізничних вагонів.



«Може, вони роблять це спеціально – щоб тримати нас в напрузі. Але ніхто ж не може виключити можливості, що вони посадять свою армію в вагони, відвезуть в Білорусь – і звідти вдарять», — наголосив волонтер.

В той же час, за його словами, на окупованих територіях Донбасу ситуація значно погіршилась. В бандформуваннях проблеми з дисципліною, а самі бойовики деморалізовані. Волонтер наголосив, що терористи вже навіть не знають за що воюють.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий