“Вово, ти ж не лох?” Різдвяний вертеп у офісі “ЄС” посміявся над Зеленським (фото, відео)

“Вово, ти ж не лох?” Різдвяний вертеп у офісі “ЄС” посміявся над Зеленським (фото, відео)

Студенти Києво-Могилянської академії на запрошення ГО “Справа громад” завітали в офіс партії “Європейська солідарність” із Різдвяним вертепом.




Про це п’ятий президент України, лідер партії “ЄС” Петро Порошенко повідомив у своєму Facebook. Сатирично-святкову виставу за мотивами українських політичних подій подивилися сам ексглава держави з дружиною Мариною, представники політсили, активісти ГО “Солідарна молодь”.


У вертепі молодь творчо переосмислила класичну історію про царя Ірода, маленького Ісуса, янголів-охоронців та диявольську спокусу, постібавши водночас чинного президента України Володимира Зеленського та представників його команди.

“Вово, ти ж крутий чувак. Ти ж не лох?” – запитав “диявол” у “Зеленського”, нагадавши його відому фразу.



У персонажах можна було легко пізнати і чинних очільників країни, і серіального президента Голобородька, який суворо спитав з “любителя відпочивати в Омані” за невиконані обіцянки. А в сценарних колізіях відобразили і парламентські баталії навколо ринку землі, і роздуми на тему “какая разніца”, і міфи про “розкол” в Україні.

Різдвяний вертеп у офісі “ЄС”
Європейська солідарність
Різдвяний вертеп у офісі “ЄС”
Європейська солідарність

Наводимо найяскравіші з висловлювань вертепу:

– Завжди будуть ті, кому щось не до вподоби, а у нас поради тільки найвищої проби. Мріє вже давно народ суд реформувати, всіх злочинців у мантіях кинути за ґрати.

– Гарно то звучить, як таке зробити?

– Зачекай, ці зміни нас можуть погубити.

– Не хвилюйся, ми із босом маєм свої плани: кілька лиць нових поставим, а старі зоставим. Тут і паритись не варто, будемо при владі довго-довго, довго-довго-довго, зовсім, як Аваков.

– То чудова думка, браво-браво-браво! Ох який же розумний, Андрію Богдане!

Різдвяний вертеп у офісі “ЄС”
Європейська солідарність

– А що ще можу я зробити? Хочу змусить українців мене полюбити.

– Головне – відео знімати: не лише на Новий рік, на будь-яке свято. І на землю мораторій можна сказувати. Коси й вила дехто може, щоправда, підняти. Але ми самодостатні, нам на це плювати.

– То це ж будуть іноземці землю купувати?

– А ми будем своїм людям її продавати.

Ну і скандальну фразу Зеленського “Какая разница” студенти теж не забули.

“Взагалі нема різниці, як зоветься вулиця. Ям немає – слава богу! А решта забудеться! І байдуже, під яким памятником стати, коли треба дівчину кохану чекати”.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий