«Я і моя молода команда»: в українців дежавю, Гройсман наобіцяв такого, що не налазить на голову

«Я і моя молода команда»: в українців дежавю, Гройсман наобіцяв такого, що не налазить на голову

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зробив гучну заяву у соцмережі і насмішив українців. Для участі в чергових виборах до Верховної Ради прем’єр сформував нову політичну силу, до якої увійшли люди з позитивною репутацією. І йти на вибори буде з новою політичною силою.




«Старі партії, такі як БПП, Батьківщина мають відійти в минуле. У них була можливість приймати важливі для країни рішення, але вони цього не зробили. В українців зараз є велика надія. Моя команда готова на практиці реалізувати всі сподівання людей», — сказав він.

Ще раніше прем’єр говорив, що планує сформувати політсилу однодумців, з якими він піде на вибори до Верховної Ради. Гройсман наголосив, що до виборів вкрай потрібно змінити виборчу систему. Але таких обіцянок як тепер, досі не було.


Примітно, що прем’єр-міністр України Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента.

«Якщо ми не змінимо виборчу систему в країні, то фактично новий парламент, який буде обраний за старою системою, через 2-3 місяці буде найбільшим нашим розчаруванням», — додав прем’єр-мінстр.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий