“Я точно знаю, за кого не буду голосувати”: Соколова назвала кандидатів, за яких вона точно не віддасть свій голос

“Я точно знаю, за кого не буду голосувати”: Соколова назвала кандидатів, за яких вона точно не віддасть свій голос

Українська журналістка Яніна Соколова розповіла, що вона ще не визначилася, за кого вона буде голосувати на майбутніх виборах президента України. Однак вона назвала трьох кандидатів, за яких вона точно не віддасть свій голос – це Юлія Тимошенко, Володимир Зеленський та Олег Ляшко.




Про це вона сказала в ефірі програми «PRIME: Муждабаєв» на телеканалі ATR передає Antikor.


«Я не експерт. Я можу сказати позиції також не журналіста, а громадянки. Тому що як журналіст я повинна була створити ряд інтерв’ю з усіма претендентами на президентський пост і по кісточках розібрати, що так, а що не так », – сказала Соколова. Журналістка додала, що на даний момент вона добре вивчила програми Петра Порошенка, Юлії Тимошенко, Андрія Садового, Анатолія Гриценка.

«Я точно знаю, за кого не буду голосувати. Я точно не буду голосувати за Тимошенко, за кого я точно не буду голосувати – це за Зеленського, за кого я точно не буду голосувати – це за Ляшко, Щодо Гриценко, Порошенко і Садового – абсолютно кардинально протилежні особистості за психотипом і за бажанням змін в країні, хоча всі вони, начебто, демократи. Ось тут подумаю », – зазначила журналістка.



Яніна Соколова також закликала вивчати роботу кандидатів перед тим, як за них голосувати, і віддавати свій голос свідомо, а не через те, що людина просто симпатична або добре виглядає на міжнародній арені.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий