Яке свято 20 березня: що потрібно обов’язково зробити в цей день

Яке свято 20 березня: що потрібно обов’язково зробити в цей день

У цей день православна церква вшановує ікону Богородиці «Споручниця грішних», пам’ять Павла Препростого і Павла Прусіадського , а також це день весняного рівнодення. Також цей день називають: «День Павла Капельника», «Павлів день», «Павло березневий», «Споручниця грішних».




В цей час зазвичай зриваються пласти снігу та бурульки з дахів. Наші предки вважали, що падають вони на грішників або самі є тяжкими гріхами, які падають на землю. Щоб попросити прощення за свої гріхи і не піддатися спокусі зробити нові, сьогодні слід помолитися іконі Богородиці «Споручниця грішних».


Так як сьогодні ще й весняне рівнодення, то потрібно обов’язково поприбирати вдома, звільнитися від мотлоху і викинути все непотрібне. Якщо речі шкода викидати – віддайте їх комусь або залиште на вулиці нужденним. Тільки тоді в ваше життя зможе прийти щось нове. Природно потрібно позбавлятися від негативних думок. Все, що вам не подобалося у цьому році, напишіть на папері і спаліть.

Народні прикмети на 20 березня



Також сьогодні потрібно спланувати своє майбутнє на папері, але формулювати треба дуже чітко, з усіма дрібницями і складати план в теперішньому часі, а не в майбутньому. Так, ніби у вас вже є. Ще проставте дату досягнення мети, тоді ви запрограмуєте себе на успіх.

Ще в цей день потрібно очистити своє тіло. Ви можете просто прийняти душ або полежати в гарячій ванні з запашною піною. Дуже важливо: в день весняного рівнодення можна продовжити свою молодість! Всі косметичні процедури вплинуть на шкіру і красу особливо сильно. Так що саме час зробити маску для обличчя та волосся.

Сьогодні ваші думки і настрій будуть формувати ваше майбутнє, тому приготуйте щось смачне, зустріньтеся з друзями, повеселіться і влаштуйте невелике свято.

А також сьогодні потрібно пробачити, або хоча б спробувати, всіх людей, на яких ви затаїли образу.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий