Зеленський емоційно відреагував на страту українського полоненого: «Як легко ці звірі вбивають»

Зеленський емоційно відреагував на страту українського полоненого: «Як легко ці звірі вбивають»

Глава держави закликав світових лідерів відреагувати на злочин країни-агресорки Росії.




Президент Володимир Зеленський відреагував на відео у Мережі, на якому окупанти знущаються з українського полоненого військовослужбовця та відрізають йому голову.


Відеоповідомлення глави держави з’явилося на його сторінці у соцмережі.

«Є те, що нікому у світі неможливо ігнорувати: як легко ці звірі вбивають. Ми нічого не збираємося забувати і прощати вбивцям.
Законна відповідальність буде за все. Потрібен програш терору», — йдеться у дописі президента.



Зеленський наголосив, що відео страти українського захисника повинен побачити увесь світ та реагувати. За його словами, «це відео Росії — якою вона є». Президент каже, що це не випадковість чи епізод, бо це повторюється. Як приклад, згадав злочини росіян у Бучі.

«Що це за істоти? Для них немає людей.Син, брат, чоловік, чиясь дитина… Це відео Росії, яка намагається зробити саме це новою нормою. Таку звичку — знищувати життя», — зауважив президент.

Зеленський закликав світових лідерів відреагувати на черговий злочин Російської Федерації.

«Ніхто не зрозуміє, якщо лідери не зреагують. Зараз треба діяти. Нам в Україні максимально зосередитися на фронті. максимально допомагати гнати окупанта з нашої землі. Головна мета — перемогти! Розгром — окупантам. Вирок — вбивцям. Трибунал — державі-злу. Вічна пам’ять кожній людині, чиє життя забрав цей російський терор. Слава усім, хто б’ється проти цього зла. Слава Україні», — наголосив Володимир Зеленський у відеозверненні.

Страта українського полоненого

У Мережі 11 квітня з’явилось відео, як російські окупанти відрізають голову українському військовому, що опинився у полоні. Судячи з відео, військовий ще був живим, коли росіяни вчинив свій злочин.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий