Жданов зробив страшний прогноз щодо ракетних ударів РФ по Україні

Жданов зробив страшний прогноз щодо ракетних ударів РФ по Україні

За словами військового експерта, удари Росії будуть пов’язані з кількома заходами.




Російські окупанти найближчим часом можуть ще більше завдати ракетних ударів по Україні. Удари будуть пов’язані з кількома заходами, зокрема політичними, передає Сьогодні.


Про це розповів військовий експерт Олег Жданов в ефірі національного телемарафону.

За його словами, РФ намагатиметься завдавати якнайбільше ракетних ударів по різних містах України. Дальність російських ракет, на жаль, покриває всю територію нашої країни.



Жданов зазначив, що ракетні удари будуть пов’язані з кількома заходами, зокрема політичними.

“САМІТ, ЯКИЙ МАЄ ДАТИ НАМ СТАТУС КАНДИДАТА В ЧЛЕНИ ЄС. 28 ЧЕРВНЯ У НАС ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ. ТЕЖ ПОЛІТИЧНЕ СВЯТО ДЛЯ УКРАЇНИ І ДУЖЕ БОЛІСНЕ ДЛЯ ПУТІНА”, – СКАЗАВ ЕКСПЕРТ.

Жданов додав, що на Луганському напрямку відбуватимуться найзапекліші бої.

“ОСТАННІЙ РИВОК РОСІЙСЬКОЇ АРМІЇ. ЯКЩО ВОНИ ТАМ НЕ ДОБ’ЮТЬСЯ УСПІХУ, ДАЛІ ЇМ ДОВЕДЕТЬСЯ ПЕРЕХОДИТИ ДО ОПЕРАТИВНОЇ ПАУЗИ. НЕМАЄ БІЛЬШЕ РЕЗЕРВІВ, ЯКІ МОЖНА КИНУТИ В БІЙ”, – ПІДСУМУВАВ ЕКСПЕРТ.

Жданов розповів про загрозу вторгнення армії Білорусі до України

Минулого тижня знову активізувалися розмови про загрозу наступу на Україну з боку Білорусі, навчання в якій закінчуються 8 липня. Зокрема, планується мобілізувати 35 тисяч білорусів. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов в інтерв’ю Володимиру Полуєву на YouTube-каналі “Україна 24”.

“ЧАСОВИЙ ПРОМІЖОК, Я ДУМАЮ, КІЛЬКА МІСЯЦІВ. З ОДНОГО БОКУ, ЛУКАШЕНКО ПРОДОВЖУЄ СВОЮ ГРУ, ЩО “МИ ГОТУЄМОСЯ, АЛЕ ЩЕ НЕ ГОТОВІ”. ДО РЕЧІ, ВІН ЗАТІЯВ ТАКИЙ ДОВГОГРАЙНИЙ АКТ ЗІ СВОЄЇ ВИСТАВИ – РОЗГОРТАННЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ БІЛОРУСІ ТА ПІДГОТОВКА ЇХ ДО ВІЙНИ”, – РОЗПОВІВ ЕКСПЕРТ.

За його словами, навчання в Білорусі проходитимуть до 8 липня – планують мобілізувати 35 тисяч осіб, а потім потрібно десь два місяці, щоб розставити їх по частинах, озброїти та підготувати цей мобрезерв до бойового застосування.

“ТОБТО МИ З ВАМИ ГОВОРИМО ПРИБЛИЗНО ПРО КІНЕЦЬ ВЕРЕСНЯ – ПОЧАТОК ЖОВТНЯ. ЄДИНЕ, ЩО ТУТ, НА МІЙ ПОГЛЯД, ГОЛОВНЕ, – ЯК БИ ВІН (ЛУКАШЕНКО. – РЕД.) НЕ ГРАВСЯ І НЕ ПЕТЛЯВ, АЛЕ ВІН РЕАЛЬНО ВИКОНУЄ ЗАХОДИ З ПІДГОТОВКИ СВОЄЇ АРМІЇ ДО ВІЙНИ, І МИ НЕ МОЖЕМО ЦЕ ІГНОРУВАТИ ТА СКИДАТИ З РАХУНКІВ. ВІН РЕАЛЬНО РОЗГОРТАЄ АРМІЮ І МОЖЕ ЇЇ ПОЧАТИ ГОТУВАТИ”, – ЗАЗНАЧИВ ЖДАНОВ.

Військовий експерт заявив, що 8 липня потрібно буде подивитися, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко робитиме з мобілізованими – або він їх повезе на полігон і там почне навчати, або через якийсь час розпустить додому і скаже, що на цьому етапі навчання завершені.

“ЗВАЖАЮЧИ НА ТЕ, ЩО ВІН ЗНІМАЄ ТЕХНІКУ З ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ, Я ДУМАЮ, ЩО ПРОДОВЖИТЬ НАВЧАННЯ ЦЬОГО РЕЗЕРВУ, ЯКИЙ ВОНИ НАБЕРУТЬ, ДЛЯ ЇХ ПІДГОТОВКИ ДО ВІЙНИ. ТОМУ, З ОДНОГО БОКУ, НІБИТО ЯК І СПЕКТАКЛЬ ТРИВАЄ, А З ІНШОГО – ВИКОНУЮТЬСЯ РЕАЛЬНІ ЗАХОДИ З ПІДГОТОВКИ АРМІЇ ДО ВІЙНИ”, – СКАЗАВ ВІН.

НА ДУМКУ ЖДАНОВА, МАСШТАБ ЗАГРОЗИ ДЛЯ УКРАЇНИ ЗРОСТАЄ.

“ЯКЩО РАНІШЕ МИ ГОВОРИЛИ ПРО 20-25 ТИСЯЧ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ, ЯКИХ МОЖЕ ВИСТАВИТИ АРМІЯ БІЛОРУСІ З 45 ТИС. ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ВЗАГАЛІ У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ БІЛОРУСІ, ТО СЬОГОДНІ ВІН ХОЧЕ РОЗГОРНУТИ ДО 80 ТИСЯЧ ВІЙСЬКОВИХ. ЗНАЧИТЬ, У НЬОГО РЕЗЕРВ МОЖЕ ЗБІЛЬШИТИСЯ ДЕСЬ ДО 40-45 ТИС., ЯКІ ВІН МОЖЕ ВИСТАВИТИ ЯК НАСТУПАЛЬНЕ УГРУПОВАННЯ”.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий