Жінку через символічний купальник переплутали зі свінгером. Фото

Жінку через символічний купальник переплутали зі свінгером. Фото

Жінку на ім’я Лінда переплутали зі свінгером через те, що вона прийшла на пляж у купальнику з ананасами. Саме цей фрукт часто асоціюється зі свінгерами.




Її чоловік також з’явився на людях у плавках із намальованим ананасом, повідомляє видання The Sun. Жінка зазначила, що всі навколишні були з ними дуже милими в спілкуванні (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).


Коли ж Лінді стало відомо, яку безглузду помилку вона допустила, вибравши купальник з ананасами, її розчаруванню не було меж.

Лінда зі своїм чоловіком.

Варто також додати, що більшість користувачів у мережі, які дізналися про цю історію, теж не підозрювали, що ананас є своєрідним символом свінгерства.



Лінда і її чоловік потрапили в комічну ситуацію.

Лінда засмутилася ще і з тієї причини, що до недавнього часу речі з принтом у вигляді ананасів їй дуже подобалися. Однак після цієї історії вона вирішила відмовитися від подібних покупок.

 
Гарний пляж.

До речі, свінгерство – різновид сексуальної практики, яка передбачає обмін партнерами для інтимних утіх. Свінгерами можуть вважатися тільки міцні пари, як правило, жінка і чоловік, що знаходяться у шлюбі. Вони зустрічаються з іншими представниками цієї сексуальної культури і домовляються про побачення.

 
Свінгерство – різновид сексуальної практики
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий