Зникла ціла сім’я: шукають пару з дитиною, які поїхали на BMW в сторону Житомира

Зникла ціла сім’я: шукають пару з дитиною, які поїхали на BMW в сторону Житомира

«Внимание!!! Винница. Пропала целая семья. Телефоны выключены. Выехали с Винницы и связи нету», — цитуємо пост Антона Сашина.





Чоловік пише, що родина виїхала з Вінниці на чорному «БМВ» на литовських номерах. Нині їх мобільні вимкнені. Сторінки в соцмережах видалені.

Антон додає, що востаннє їх бачили на Житомирській трасі.



Катерина Сабашук у коментарях під дописом пише, що зниклу звати Оксана Казьміна. Додає, що недавно жінка викладала фото, як вона відпочивала з родиною на природі. Нині її сторінка не доступна.

Ми зв’язалися з Антоном та запитали деталі.

Чоловік кум родини. «Вчера вечером выехали в сторону Житомира(показали камеры фиксации) и связи больше нету. Телефоны выключены,в Вайбере в сети были ночью. Занимался бизнесом и возможно были с собой не маленькие финансы. С самого утра подняли «Тревогу» коллеги по бизнесу», — написав нам Антон.

Журналісти дізнались, що зникла родина Казьміних: Володимир, Оксана та їх син Микита.

Вранці 28 липня журналіст 20minut.ua звернувся за коментарем з даного приводу до відділу комунікацій поліції Вінницької області. Там нам підтвердили, що дійсно ведуться пошуки родини.

— До поліції з заявою про зникнення звернулася дочка. Вона повідомила, що з її мамою та вітчимом втрачений зв’язок, — каже Анна Олійник. — Проводяться усі необхідні заходи, щоб розшукати людей.

Відзначимо, що номерний знак машини сім’ї MN6659.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий