Звільнений Павло Гриб пояснив, чому не потиснув руку Зеленському: «Як би це дивно не звучало…»

Звільнений Павло Гриб пояснив, чому не потиснув руку Зеленському: «Як би це дивно не звучало…»

Наймолодший бранець, якого звільнили в рамках обміну в’язнями між Україною і Росією, Павло Гриб дивував багатьох, не потиснувши руку президенту Володимиру Зеленському на виході з літака після повернення додому.




Виглядало так, що хлопець показово пішов в інший бік. Здається, це навіть засмутило українського президента, — пише видання BBC.


Павло Гриб

21-річний Павло Гриб пройшов у Росії чотири СІЗО: одне — в Краснодарі, де відбувалося слідство, два — в Ростові-на-Дону, де засідав суд, одне — в Москві, звідки українців відправили до Києва.

Українця звинувачували у сприянні терористичній діяльності: він нібито під час листування схиляв школярку із Сочі Тетяну Єршову закласти вибухівку на випускному в школі, з якою довгий час спілкувався через інтернет.



Павло Гриб

Зараз хлопець признається, чому єдиний не привітався з главою держави. Оскільки Павло Гриб, вийшовши з літака, одразу пішов до своїх рідних.

«На жаль, я виходив останнім. Спочатку просто спустився, нічого не побачивши. Потім підбігли рідні. Я повністю дезорієнтувався, як би це дивно не звучало. Я навіть сам не зрозумів, що відбувається. Картинка в очах миготіла. Я не міг навіть журналістам дивитися в очі. Потім тато показав на Зеленського. Я його не впізнав, кажу чесно. Подивився, що якісь люди в костюмах стояли. На жаль, так сталося. «, — розповів хлопець.Павло Гриб

Павло розповів, що сидів поруч з Олександром Кольченком та Романом Сущенком, а за ними сиділи Олег Сенцов, Євген Панов. Юнаку запам’яталося, що Сущенко був задумливим, а Сенцов жартував. У Лефортово він вітався з моряками.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий