100 оргазмів на добу – насолода чи покарання: медики

100 оргазмів на добу – насолода чи покарання: медики

100 оргазмів за добу – це страждання, а  не насолода!

Саме такої думки дотримується 37-річний американець Дейл Декер, який після зсуву дисків на хребті, протягом двох років щодня відчуває в середньому по 100 оргазмів! Він скаржиться на те, що через постійну ерекцію не може відчувати себе комфортно і не отримує задоволення від сексу. Дейл відчуває огиду через ерекцію і еяколяцію у найневідповідніші  моменти життя; наприклад, під час похорону свого батька він випробував 9 оргазмів. При цьому Дейл підкреслює, що в таких частих оргазмах немає нічого приємного: фізично він насолоджується, але при цьому відчуває відразу до себе.


e54ea7975974cdd03994a46190a144bd_XL

Феномен, який стався з Дейлом Декер, відносно нещодавно відомий науці і носить назву синдрому постійного сексуального збудження (СПСЗ, PSAS, Persistent Sexual Arousal Syndrome). Дейл став його жертвою, всього лише невдало піднявшись зі стільця, і пошкодивши таким чином спину. Тепер чоловік не в змозі працювати, і боїться навіть вийти з дому, побоюючись громадського осуду.



11128

Дейл нарікає:

Одного разу еякуляція наздогнала мене, коли я був в продуктовому магазині, і на мене дивилися 150 осіб, в тому числі і діти. Навіщо мені тепер взагалі виходити на вулицю, якщо зі мною може повторитися подібне?

news_img1_65549_dale_decker

Секс для чоловіка теж став мукою: хоча він і в змозі займатися ним з дружиною, еякуляція відбувається довільно, незалежно від ступеня збудження і етапу в сексі, а ерекція при цьому може тривати кілька годин. Крім того, що СПСЗ зробив нестерпним інтимне життя Дейла, захворювання негативно позначається і на його відносинах з сім’єю: чоловік не відвідує позакласні заходи своїх синів 11-ти і 12-ти років, боячись осоромитися перед громадськістю.

Результат пошуку зображень за запитом

В даний момент Дейл Декер проходить терапію, щоб позбутися від СПСЗ. І хоча випадок Дейла вельми показовий, він не єдиний у своєму роді. Перші описи подібного стану були зроблені офіційною медициною ще в 2001 році. Більшість жертв СПСЗ — жінки у віці 30-45 років, хоча основна частина, яка звернулися за допомогою зазначає, що це сексуальний розлад проявився ще в період статевого дозрівання.

top-7-samyh-fantasticheskih-bolezney-v-kotorye-vy-ne-poverite_2

c262960d16bc2712eb6ba29518a00ead084391f7_1000

Причини, що викликають СПСЗ, до сих пір точно не встановлені. Синдром прийнято пояснювати пухлинами або анатомічними аномаліями в будові статевих органів, порушеннями в діяльності нервової системи, прийомом антидепресантів і т.д. Через те, що встановити точні причини СПСЗ до сих пір не вдалося, сексологам доводиться боротися з цим методом проб і помилок. У багатьох пацієнтів через СПСЗ підвищена ймовірність виникнення депресії і спроби суїциду, оскільки у них знижується самооцінка, розвивається відчуття провини і виникає відраза до свого тіла.Так, наприклад, в 2012 році американка Гретхен Молланен вчинила самогубство через те, що її СПСЗ не могли вилікувати протягом більш ніж 16 років!

1 (1)

Сьогодні для боротьби з СПСЗ застосовують психотерапію та місцеві анестетики, а також антидепресанти і гормональні медикаменти.

А це історія дівчини з подібною проблемою, яка не посоромилася розповісти про неї та поділитися своїми переживаннями.

Источник:  bdzhola
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий