13-річний хлопчик розповів свою історію «Humans of New York» і заробив мільйон

13-річний хлопчик розповів свою історію «Humans of New York» і заробив мільйон
Вайдал Частанет із Брукліна розповів свою історію вуличному фотографу Брендону Стентону для блогу «Humans of New York», навіть не здогадуючись, що один пост у Facebook стане приводом для кампанії збору коштів на освітні проекти у його школі.

Зібраний мільйон доларів дозволить бруклінській школі запустити нові програми для учнів, йдеться на сайті NBC.




13-річний Вайдал Частанет на запитання, хто найбільше вплинув на нього упродовж життя, відповів: «Директорка моєї школи, Міс Лопез«.


«Коли ми потрапляємо в халепу, вона не карає нас. Вона кличе нас у свій кабінет і пояснює, як суспільство сформовалося навколо нас. Міс Лопез розповідає – кожного разу, коли хтось прогулює школу, десь будується нова в’язниця. Одного разу вона змусила нас одночасно встати, а тоді сказала кожному, що ми – важливі«, – поділився хлопчик.

Після того, як Брендон Стентон опублікував цю історію у своєму блозі, він захотів познайомитися із тою самою директоркою і призначив зустріч Наді Лопез.



Стентон став ініціатором кампанії для збору коштів, яка тепер допоможе директорці здійснити її мрію. Зібраний мільйон вона вкладе у розробку новітніх навчальних програм, щоб випускники школи могли легко вступати у Гарвард.

Источник:  life.pravda

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий