5G вб’є ваш телефон

5G вб’є ваш телефон

Тільки от проблема в тому, що модеми п’ятого покоління будуть страждати від потужного перегріву. Так що це стане причиною перегріву самого смартфону.




На даний момент існують припущення, що компанії Samsung, LG, Huawei, Xiaomi, Oppo, Vivo та інші планують випуск телефонів з можливістю роботи в мережах 5G вже у наступному році.


Крім нововведення виробники повинні замислитися над ще однією функцією нових моделей, яка б запобігала перегрів техніки. Приміром, Huawei збираються застосовувати пластини з металу в якості радіаторів. В Samsung особливу увагу приділять тепловим трубкам. Як стало відомо на даний момент, Samsung спробує охолодити модеми 5G модифікованою версією своєї карбоно-водяної системи.

До того ж відомо, що компанії Auras Technology, Chaun-Choung Technology (CCI) і Taisol Electronics, що надають послуги по охолодженню смартфонів, стали пропонувати творцям смартфонів свої ідеї. У Taisol повідомляють, що на початку 2019 року збираються розширити випуск теплових трубок до 5 мільйонів штук в місяць з поточних 2,55 мільйонів.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий