Американські лікарі вилікували рак за допомогою іншого страшного вірусу

Американські лікарі вилікували рак за допомогою іншого страшного вірусу

Нещодавно американські лікарі вилікували за допомогою вірусу кору пацієнтку у важкій стадії раку з множинними метастазами по всьому організму, передає«Бджола».




П’ятидесятирічна мешканка Міннесоти Стейсі Ерхолц захворіла на агресивну форму мієломи — злоякісної пухлини, що локалізуються в відсталому мозку.


Кілька курсів традиційної терапії і дві процедури пересадки стовбурових клітин не дали ніяких позитивних результатів. Хвороба продовжувала розвиватися, і вогнища метастазів поширилися по всьому тілу, в тому числі і в головному мозку.

Від безвиході ситуації пацієнтка взяла участь у клінічному випробуванні нового методу лікування.



Лікарі медичного центру Майо в Ротчестер ввели хворій величезну дозу попередньо модифікованого вірусу кору. При цьому, використаної кількості мікроорганізмів досить для того, щоб зробити щеплення від інфекційної хвороби 10 мільйонам чоловік.

Операція тривала близько години. Вже через десять хвилин після її початку у пацієнтки почалися різкі головні болі.

Через деякий час до них приєдналися і інші важкі симптоми. Однак поступово стан хворої нормалізувався і криза минула. А вже через три доби було відзначено зменшення пухлини в голові. Протягом наступних кількох тижнів було відзначено поступову ліквідацію злоякісних новоутворень по всьому організму. Лабораторні аналізи по сьогоднішній день показують, що хвороба відступила. Таким чином, у Стейсі Ерхолц більше немає мієломи.

Випробування проходило на двох пацієнтах. Однак у другому випадку такого успіху досягти не вдалося. Тому дослідження нового методу лікування злоякісних пухлин триває.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий