Ані Лорак похвалилася досягненнями дочки-поліглота

Ані Лорак похвалилася досягненнями дочки-поліглота

Знаменита українська поп-діва Ані Лорак розповіла про захоплення своєї 5-річної доньки Софії.




Про це повідомляє Infokava.com з посиланням на hochu.ua


Виявляється, донька Ані Лорак росте справжнім поліглотом! У свої 5 років дівчинка може пишатися тим, що вміє говорити чотирма мовами.

У нас – інтернаціональна сім’я. Тому ми за життя вже пов’язані з турецькими традиціями. Я завжди підтримую, коли дитина дізнається про нові культури, відкриває щось нове. Сьогодні дочка спілкується російською, українською, англійською, турецькою. Тобто, дитина в п’ять років вже маленький поліглот! Але Новий рік ми будемо святкувати по-нашому, а також будемо вітати всіх наших бабусь, дідусів і всіх-всіх.

Також Кароліна розповіла про те, що 2017 рік зустріне в домашній обстановці, разом з чоловіком Муратом Налчаджиоглу і дочкою. З нагоди свята у родині Ані Лорак є свої традиції.



На Новий рік я буду вдома з сім’єю – зізналася Ані. – Тим більше, моїй дитині вже 5 років, і вона буде чекати Діда Мороза. У нас завжди тато – Дід Мороз, мама – Снігуронька. В цьому році ми теж готуємо їй сюрприз. Ще хочу приготувати смаколики на новорічний стіл. У нас на Західній Україні всі дуже гарно готують. Я, до речі, дуже смачно готую. На Новий рік я і салати ріжу, і оселедець під шубою роблю, і м’ясо смажу,– все, як годиться. Всі люблять смачно поїсти – і наша сім’я нічим не відрізняється!

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий