Аністон виставила груди й розповіла про оздоровчу мрію. ФОТО

Аністон виставила груди й розповіла про оздоровчу мрію. ФОТО

Голлівудська актриса Дженніфер Аністон ненавидить сонцезахисні креми, але дуже любить засмагати.




А ще зірка «Друзів» під час заручин із Джастіном Теру переймалася через манікюр. Про це Аністон розповіла в інтерв’ю Harper’s Bazaar. Власне, Дженніфер стала запрошеною зіркого жовтневого номера видання й знялася у спокусливій фотосесії.


«Коли Джастін освідчився мені й вдягав обручку на мій палець, я така: «От гівно, тепер мені доведеться робити манікюр», — згадує жартома акторка, яка не любить чекати, поки висихає лак на нігтях.

Аністон у всій красі

А ще Аністон побідкалася, що їй досить важко вправлятися зі своїм волоссям в домашніх умовах.



«Ця проклята стрижка від Кріса Макміллана (особистий перукар актриси). Щоразу виходячи від нього думаю: «Це найкраща зачіска». А тоді, після миття голови вдома: «О, Боже, що це таке?». Мені треба щось таке, щоб моє волосся не перетворювалося на грецьку мочалку», — зауважила Джен.

Акторка дуже любить засмагу

Зірка також визнає, що одержима вітамінами й постійно слідкує за новинками. Аністон фактично «інвестує» у своє здоров’я, тому мріє відкрити власний оздоровчий центр.

«У мене є фантазія, в якій я маю прекрасний центр з усіма цими процедурами обгортання, зайняттями медитацією та кафе зі стравами, які є більш здоровими версіями смачних рецептів. Я працюю над цим у своїй голові», — додала вона.

А ще Дженніфер одержима вітамінами

Також Дженніфер, котра має грецькі коріння, обожнює засмагу: «Це приносить мені багато щастя, коли я отримую вітамін D».

Проте зірка змушена була перейти на засмагу в солярії, оскільки має алергію на сонцезахисні креми.

 tabloid.pravda

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий