Апетитні та якісні суші у Вінниці — це KILOGRAMM SUSHI PROJECT

Апетитні та якісні суші у Вінниці — це KILOGRAMM SUSHI PROJECT

Традиційні страви японської кухні ваблять усих оригінальним смаком, який є поєднанням рису, овочів, риби чи морепродуктів, східних сортів сиру, екзотичних спецій та цікавих соусів. Такий склад обумовлює не тільки неперевершений смак, але й є корисним для людського організму — японські страви містять багато вітамінів і мінералів.




Не дивно, що суші такі популярні у всьому світі. У нашій країні знайти ресторан, що пропонує такі делікатеси, або ж суші-бар нескладно. Особливо у великому місті. У Вінниці ви можете поласувати японськими стравами будь-де. Рецепти суші містять продукти, які ввозяться до нас здалека та швидко псуються. Тому слід ретельно обирати заклад, де можна замовити суші у Вінниці.


Переваги KILOGRAMM SUSHI PROJECT

Кілограм — компанія, де кожен співпрацівник є справжнім професіоналом, має досвід, знання та навички. Нашою головною метою є бездоганна якість, розкішний смак кінцевого продукту та першокласний сервіс. Ми сумлінно обираємо постачальників. Обов’язковими вимогами є повна відповідність міжнародним стандартам якості продуктів та бездоганна репутація. Важливим питанням є також умови перевезення сировини. Для транспортування риби і морських дарів, овочі, сиру важливо використовувати сучасне обладнання, яке дозволяє доставити все у найкращому стані.

Наші страви — це:



  • Стовідсоткова якість — на нашій кухні застосовуються високотехнологічне оснащення, щоб продукти залишались свіжими та зберігали свої смакові властивості. Для приготування їжі спеціалісти Кілограм користуються новітніми моделями приладів. Це забезпечує ідеальний рівень готовності та абсолютне збереження рецептури.

  • Клієнтоорієнтована цінова політика — вартість страв не містить незрозумілих пунктів і точно відповідає якості та розміру порцій.

  • Відмінне обслуговування — наші працівники дбають про найшвидше отримання вами улюбленої їжі у бездоганному вигляді. Тому одразу після отримання замовлення оператор уточнює усі деталі, а шеф-кухарі починають готувати. Без затримок делікатеси доставляються замовнику.

  • Знижки та акції — Кілограм Суші Проджект цінує кожного клієнта та дарує можливість насолодитись японськими стравами за зменшеними цінами. Для цього ми проводимо акції та знижуємо їх вартість.

  • Цікаве та різноманітне меню суші — у нас ви знайдете звичні суші, роли у класичному виконанні та за покращеною рецептурою, запечені роли, цікаві суші сети для компанії друзів, суші-кейки і т.д.

  • Натуральність і свіжість — майстри Кілограм не використовують напівфабрикатів та штучних добавок. Тільки справжні японські спеції та якісні продукти для приготування соусів.

Швидка доставка суші у Вінниці

Ми маємо власну кур‘єрську службу, тому ваші страви завжди доставляються вчасно і мають належний вигляд. Замовити суші у Вінниці можна на сайті KILOGRAMM SUSHI PROJECT або за телефоном. Наші спеціалісти приготують страви без затримок та привезуть на вказану адресу. Щоб ваше замовлення мало бездоганний смак та вигляд, ми застосовуємо сучасні термосумки. Щоб скористатись послугою «безкоштовна доставка суші», необхідно зробити мінімальне замовлення.

KILOGRAMM SUSHI PROJECT — завжди смачно, якісно та швидко!

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий