Автори «Дом-2» злили інтимне відео учасниці в мережу

Автори «Дом-2» злили інтимне відео учасниці в мережу

Зірка «Дому-2» Еліна Камірен буде судитися з авторами популярного телешоу через публікацію на сайті інтимного відео за її участю.




На початку вересня глядачів телешоу «Дом-2» шокували пікантні фото і відео учасниці проекту, які потрапили в інтернет. Шанувальники скандального реаліті-шоу вирішили, що Камірен заробляє собі на життя, роздягаючись в мережі для незнайомих людей. Деякі навіть припустили, що дівчина робить ескорт-послуги.
За словами самої Камірен, невідомі хакери зламали онлайн-сховище «Хмара», на якому зберігалися її особисті фото і відео.


«Мене нахабно зламали так, що я навіть не могла зайти. Але я і не очікувала, що всі соцмережі підуть мені назустріч і на моє прохання все тут же видалять. Звичайно, якісь збоченці напевно смакували все це, але більшість людей розуміли, що дівчинка просто попала. Видно ж, що воно призначалося для конкретного чоловіка, мого чоловіка! У кожної панянки є щось подібне. Багато хто своїм чоловікам висилає груди або попу, а хтось і все разом», — цитують слова телезірки російські ЗМІ.

Як розповіла Камірен, скандал, що виник, негативно вплинув на її бізнес.



«Почали створюватися незрозумілі і брехливі історії про те, що я повія чи ескортниця. Почався бруд. Кілька людей вже відмовилися зі мною працювати. І це ще не було ефіру, пройшов лише анонс, де ведучий відкриває ноутбук, а там я танцюю , — розповіла колишня учасниця скандального проекту.

В даний час телезірка готує судовий позов проти авторів «Дому-2» за публікацію інтимного відео на сайті. На думку адвоката Камірен, такими діями творці шоу порушили Кримінальний кодекс. Екс-учасниця реаліті-шоу збирається стягнути компенсацію за завдану їй моральну шкоду.

Источник: «Знай«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий