Бізнесмен Максим Шкіль, який пожертвував 5 мільйонів гривень на Охматдит, вимагає звіту про зібрані кошти

Бізнесмен Максим Шкіль, який пожертвував 5 мільйонів гривень на Охматдит, вимагає звіту про зібрані кошти

Український підприємець, засновник та CEO холдингу MS Capital Максим Шкіль, який пожертвував 5 мільйонів гривень на відновлення лікарні Охматдит, закликав надати докладну інформацію про зібрані кошти та пояснити, чому роботи з відновлення лікарні досі не розпочалися. Про це він написав на своїй сторінці  Facebook.




Він заявив, що одним із головних питань, які хвилюють благодійників, є те чи включаються кошти, зібрані через платформу UNITED 24, до загальної суми, яка є на рахунках благодійного фонду «Охматдит – здорове дитинство».


«Чи кошти, які є на рахунках благодійного фонду «Охматдит – здорове дитинство» включають кошти, які зібрав UNITED 24? Будь ласка, надайте публічно інформацію про те, скільки і яким фондом зібрано коштів на відновлення лікарні», — йдеться у повідомленні.

Також Максим Шкіль зауважив, що роботи з відновлення мали б розпочатися вже наступного дня після обстрілу.

«Чому до тепер не почалось відновлення лікарні Охматдит? Чому роботи з відновленню не були розпочаті наступного дня після обстрілу лікарні – з огляду на нагальність потреби, законодавство дає на це всі повноваження? Якщо ви не можете організувати процес відновлення, будь ласка, запросіть тих, хто має в цьому експертизу і розуміння – ми порадимо як це зробити швидко без заробітку і націнки – це діти, через кілька місяців зима», – підкреслив підприємець.

Зі своєї сторони, він також звернувся до Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка з проханням усвідомити ступінь відповідальності у відновленні лікарні.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий