Блогер: повз увагу українців пройшла чергова перемога «встающей с колен»

Блогер: повз увагу українців пройшла чергова перемога «встающей с колен»

Відомий український блогер Павло Правий на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише про те, що повз увагу українців пройшла чергова перемога «встающей с колен». Стадіон «Зеніт-Арена», який побудовано до Чемпіонату світу з футболу, враховуючи курсові коливання, обійшовся більш ніж у мільярд доларів. Це – вартість 2,5 стадіонів «Донбас-Арена». Щоправда, «Донбас-Арена» вміщує 51,5 тисяч глядачів, а нова арена «Зеніту» — цілих 68 тисяч.




Як пише блогер, при цьому здача стадіону неодноразово переносилася, а вартість коригувалася в бік підвищення, а, коли він нарешті відкрився, з`ясувалося, що грати у футбол тут не можна навіть командам далеко не зіркового Чемпіонату Росії. Так, запланований на 17 травня 2017 року матч між «Зенітом» та «Краснодаром» через жахливий стан поля перенесли на старий «Петровський».


«Скільки ще треба витратити, аби доробити арену – наразі не відомо. Якщо треба буде міняти дренаж, обігрів, покриття, то це ще не один десяток мільйонів зелених джорджів вашингтонів. І ці люди розповідали, що Україна не здатна провести «Євробачення», – резюмував Павло Правий.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий