Бої без правил на Херсонщині: що відомо про школярок

Бої без правил на Херсонщині: що відомо про школярок

Дві школярки різних шкіл в Каховці побилися через коментарь в соціальній мережі.




Відповідний репортаж оприлюднений в YouTube.


Кожна з дівчат зібрала свою групу підтримки в інтернеті, після чого підлітки зустрілися на галявині, подалі від очей дорослих.

«Це все у фільмах сприймається, як героїзм. Тому ця норма переноситься на власну норму поведінки. І це не сприймається, як щось виняткове. Для них це в нормі – себе захистити, а скоріше, себе показати», – прокоментувала шкільний психолог Вікторія Ткачук.


Дивіться повний репортаж про бійку двох школярок у Каховці




Одна з дівчаток є важким підлітком та перебуває на обліку в поліції. Це – не перша бійка для неї. Тим часом, її суперниця виявилася дитиною з хорошою репутацією. За словами школярки, вона просто хотіла поговорити. Мати дівчинки написала заяву в поліцію, де вже відкрили провадження.

«Розслідується, рішення буде прийнято після отримання результатів судово-медичної експертизи. Зараз проводяться невідкладні слідчі дії», – повідомив заступник начальника Каховського відділу поліції Валерій Пестрецов.

За словами директора школи №3, у підлітків йде особливе життя в соцмережах. А хто правий, хто винен, складно вирішити. Тому що є і недоробки батьків у домашньому вихованні, і представники навчальних закладів теж відповідальні.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий