Це його сестра: Київщину шокував ще один звірячий напад

Це його сестра: Київщину шокував ще один звірячий напад

Не встигла Глеваха (Київська область) прийти в себе після моторошного побиття 18-річного Артема Ібрагімова, як інша компанія влаштувала ще один напад: тепер жертвами нелюдів стала подружня пара.




Як повідомляє ТСН, на молоду пару ввечері напали шестеро осіб, серед яких було порівну дівчат і хлопців. Артем Туровський розповідає, що просто прогулювався разом з дружиною Христиною. Вони вигулювали собачку, коли на них напали ті, хто чіплявся до дівчини.


«Ось моя майка і волосся моєї дружини, які виривали з неї, а ось — що здирали з мене повністю верхній одяг, здерли і футболку», — показав він. У Христини діагностували струс мозку і травми на обличчі. «Її головою об асфальт. Все летіло, це дуже страшно. Гумовий кийок, яким він розмахував», — зізнається Артем. Побиття тривало довгих 40 хвилин, поліцію викликали сусіди. Але копи, приїхавши на місце, опитали всіх учасників, та й відпустили по домівках.

«Брала участь в бійці старша сестра одного з тих неповнолітніх дітей, які били мого сина», — розповідає мешканка Глевахи Наталя Ібрагімова. Місцеві жителі стверджують, що знають дебоширів, і принаймні частина з них — підлітки.



«Ми неодноразово з деякими проводили роботу. Діти, які залишилися під опікою, тимчасово влаштовані до дідуся, який несе за них відповідальність», — пояснила старший інспектор ювенальної превенції Наталія Загородня. Дідусь сказав, що не має належного впливу на дітей, тому зупинити їх не може.

Звірячий напад в Глевасі

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий