Чергова провокація: оприлюднений новий прогноз щодо ескалації війни на Донбасі

Чергова провокація: оприлюднений новий прогноз щодо ескалації війни на Донбасі

Представники російської влади збентежені у зв’язку з невдалою спробою відновити нормальні стосунки з Білим домом, тому в Кремлі почали працювати над планом, який має змусити американського лідера Дональда Трампа йти на домовленості з Москвою. Як передає replyua.net, таку точку зору у своїй статті для видання «Апостроф» висловив політолог з РФ Андрій Піонтковський. На його переконання, російська влада може почати підготовку по відношенню до України ту чи іншу провокацію військового характеру у якості психологічної реакції на невдачу налагодити стосунки з адміністрацією Трампа.




«У Кремлі чітко простежується розгубленість, оскільки президент РФ Володимир Путін ще не придумав альтернативної стратегії. Все обмежується лише нервовою реакцією на провал досягнути домовленостей з Вашингтоном», — зазначив Піонтковський, додавши, що російські телеканали почали новий етап розпалювання ворожнечі по відношенню до українських громадян через заклики до загострення конфлікту.


«Таким чином, на сході України цілком вірогідне виникнення нових військових провокацій», — заявив Піонтковський, додавши, що керівник Кремля не лише Україні хоче зробити щось неприємне, але й країнам Заходу, хоча мова про військове втручання у даному випадку не йде.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий