Чому на животі відкладається жир?

Чому на животі відкладається жир?
Ви правильно харчуєтеся, старанно тренуєтеся, обсяги зменшуються, а на животі жир все не зменшується.

Для початку потрібно зрозуміти, що відкладення жиру в області талії — це нормальне явище для жіночого організму. Таким чином природа дбає про захист майбутнього потомства. І їй все одно, чи збираєтеся ви мати дітей в майбутньому чи ні. Що ж робити і де помилка?




Скручування і віджимання не допоможуть


Це сумна новина, але навіть якщо ви робите по 100 скручувань в день, або отжимаетесь від статі, то цим ви не спалите жир на животі. Ці вправи відмінно підходять для формування і зміцнення черевних м’язів і повинні виконуватися дійсно сумлінно. Необхідно стежити за правильним диханням. При напрузі м’язів потрібно видихати, а при розслабленні — вдихати. Вправи виконуйте повільно і зосереджуйте. Пусте піднімання корпусу безглуздо.

Регулярність



Тренуватися один раз на тиждень недостатньо. Краще всього дві короткі тренування кожен день. При цьому чергуйте види навантажень, один день — хитання преса, інший день — кардіотренування.

Стереотипи

Постійно робити одну і ту ж зарядку безглуздо. Час від часу необхідно влаштовувати черевний м’язам сюрприз. Або робіть нові вправи, або виконуйте їх незвичним способом. Міняйте послідовність, кількість повторів і т. д.

Як спалювати жир?

Якщо ви мрієте про стрункому тілі (тобто про плоскому животі), ви повинні змусити організм спалювати жир. Для цього краще всього — аеробні і кардионагрузки. Ними займайтеся як мінімум два рази на тиждень. Однак, не треба це робити на межі своїх сил. Бігайте, ходіть, катайтеся на велосипеді, займайтеся пілатесом або пауер йогою — все в середньої інтенсивності навантаження.

Источник: УкрМедіа

 
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий