Дівчина вирушила в автоподорож із нареченим і не повернулась. Тепер зник і він

Дівчина вирушила в автоподорож із нареченим і не повернулась. Тепер зник і він

Сім’я американця, наречена якого зникла під час автомобільної подорожі, каже, що він тепер також пропав безвісти.




23-річний Браян Лондрі був об’єктом інтересу поліції у справі щодо зникнення, але не перебував у розшуку за скоєння злочину.


Він разом із 22-річною Габріель «Габбі» Петіто вирушили в подорож у будинку на колесах у липні й звітували про свої пригоди в соцмережах.

Але 1 вересня Браян Лондрі повернувся додому один. Пізніше родина Петіто повідомила про її зникнення.



Цього тижня місцева поліція заявила, що намагалася поговорити з паном Лондрі, але він відмовився спілкуватися.

В оприлюдненій у п’ятницю заяві поліції йшлося, що сім’я Лондрі сказала їм, що вони не бачили сина з вівторка. Поліцейські додали, що «роздратовані» таким розвитком подій.

«Протягом шести днів Департамент поліції Норт-Порту та ФБР зверталися до сім’ї з проханням зв’язатися зі слідчими щодо нареченої Браяна Габбі Петіто. І лише у п’ятницю вони вперше спілкуються зі слідчими», — йдеться у повідомленні.

«Наразі ми не проводимо розслідування щодо скоєння злочину, — додається в заяві. — Зараз ми проводимо розслідування щодо кількох зниклих безвісти осіб».

Коли у п’ятницю поліція зустрічалася з батьками Лондрі, біля їхнього будинку зібралися протестувальники, які вигукували «Де Габбі?»

Сестра Браяна Кассандра розповіла ABC News, що вона дізнавалася про те, що відбувається, переважно з новин.

«Очевидно, що я і моя сім’я хочемо, щоб Габбі знайшли в безпеці. Вона мені як сестра, і мої діти люблять її, і все, чого я хочу — щоб вона повернулася додому ціла і неушкоджена, і це було просто великим непорозумінням», — сказала вона.

«Уся сім’я Габбі хоче, щоб світ знав, що Браян не пропав безвісти, він переховується. Безвісти пропала Габбі», — сказав адвокат сім’ї пані Петіто.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Brian Laundrie (@bizarre_design_)

У липні пара вирушила у подорож країною у білому фургоні Ford Transit і розповідала про свої мандрівки в соцмережах.

Вони зафільмували, як посміхаються, цілуються та бігають по пляжах у відео, яке зібрало на YouTube вже понад 2 мільйони  переглядів.

За два тижні до зникнення Габбі, 12 серпня, поліція в місті Моав на півдні штату Юта отримала виклик щодо можливого випадку домашнього насильства за участю пари.

Поліція оприлюднила відеозаписи, на яких Габріель плакала і скаржилася офіцерам на своє психічне здоров’я. Вона також сказала, що вони з нареченим почали частіше сваритися.

Офіцери рекомендували їм провести ніч окремо, але не висунули жодних звинувачень.

Що відбувалось далі, наразі невідомо.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий