Дивно, чому українські психіатри мовчать про Савченко, – активіст

Дивно, чому українські психіатри мовчать про Савченко, – активіст

Художник, громадський діяч Сергій Поярков, який нещодавно відзначився резонансною критичною заявою щодо народної депутатки Надії Савченко, знову «пройшовся» по її «гріхах».




«Як відомо, можна нескінченно довго дивитися на те, як горить вогонь, тече вода, паркується блондинка і несе маячню Савченко. Всього тиждень минув, як я написав про диктатора Кім Чен Савч, як її минулі «перли» виявилися глибоко поховані під товстим шаром її нової маячні», – зазначив Поярков.
За його словами, «прикольно, що Надя знову вирішила голодувати», оскільки кожна людина повинна робити те, що в неї найкраще виходить, а ось найгірше, що виходить у Савченко – це мовчати.
У блозі Обозревателя активіст прокоментував заяву Савченко про те, що «Майдан і Антимайдан стояли за одні цінності»: «Я думаю, Савченко дурепою НЕ прикидається. Вона щиро не розуміє, що на МАЙДАНІ люди готові були померти за свободу. А на антимайдані готові були здохнути за те, щоб залишитися рабами. В одному Савченко права, таки були на МАЙДАНІ і на антимайдані ті, хто прийшли туди маючи одну загальну ідею, одні цінності і на Майдан, і на антимайдан бігали одні і ті ж бомжі, з єдиною ідеєю – пошамати бутерброди і чогось поцупити, напевно, вони і є однодумцями Савченко і тим електоратом, на який вона працює. Де головною цінністю є ковбаса на халяву».
Він також зауважив, що Савченко ніколи не дискутує з фахівцями – ні професійними економістами, ні з будь-яким професійним управлінцем чи військовим, оскільки будь-який експерт «посадить її в калюжу». На думку Пояркова, вона спрямовано «розводить» глядачів, для чого їй спеціально створили такий медійний образ, аби «вона ніде, ні з будь-яким фахівцем не оголила свою приголомшливу дур у всіх галузях знань».
«Минулого тижня вона рветься в диктатори, а через кілька днів кричить, що нам взагалі не потрібен президент. Насправді, у неї – розлад психіки. І чесно кажучи, я дивуюся, чому мовчать українські психіатри», – наголосив художник.
Источник: politicua
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий