Дочка Вірчиса відреагувала на трагічну смерть батька-боксера

Дочка Вірчиса відреагувала на трагічну смерть батька-боксера

Дочка знаменитого українського боксера Володимира Вірчиса Аміна опублікувала зворушливе послання на згадку про свого батька. Колишнього інтерконтинентального чемпіона за версією IBF і WBO було знайдено мертвим у п’ятницю, 28 січня.




Аміна у Facebook ексбоксера написала, що не збирається вдаватися у подробицi трагедії, а лише хоче подякувати татові за все, що він для неї зробив. Аміна зазначила, що пишається тим, що є його донькою (орфографію та пунктуацію автора збережено).


«У моїй сім’ї сталася велика катастрофа. Не стало мого Папи (я сміливо пишу Папа з великої літери), Вірчиса Володимира Володимировича. Я не хочу зараз вдаватися в подробиці. Татусю, любий, я тебе завжди пам’ятатиму щасливою і вседозволяючою Людиною. Дякую тобі, Татусiк, за все, що ти мені дав і продовжуєш давати своєю сильною енергетикою. Я тебе дуже люблю», – написала 20-річна Аміна.

Аміна Вірчис написала зворушливе послання

Нагадаємо, що Вірчиса знайшли мертвим в одному з будинків на лівому березі Києва. За інформацією правоохоронних органів, тіло колишнього спортсмена виявили у петлі.



Володимир Вірчис та його донька-студентка

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство із позначкою «самогубство».

Володимир Вірчис із донькою

Згодом з’явилася інформація, що Вірчис звертався з вимогою повернути борги до Владислава Мангера – колишнього голови Херсонської облради.

Володимир Вірчис на рингу.

Того разом із ймовірним поплічником Олексієм Левіним звинувачують в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Колишній боксер Вірчіс.

Нагадаємо, боксер родом з Каховки (зрiст – 197 см, вага – 112 кг) на професійному рингу в 1999-2009 роках у 28 боях здобув 26 перемог, у тому числі 21 – нокаутом.

Вірчис та Нагорний.

Був інтерконтинентальним чемпіоном за версіями IBF (2003-2004 рр.) та WBO (2005-2006 рр.), чемпіоном Європи (2007).

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий