Дружина президента Марина Порошенко шокувала громадськість своїм подарунком учасниці шоу “Голос. Діти 2016” (фото+відео)

Дружина президента Марина Порошенко шокувала громадськість своїм подарунком учасниці шоу “Голос. Діти 2016” (фото+відео)

Шоу Голос. Діти 2016 завершився. Фінал проекту приніс чимало сюрпризів, в тому числі і подарунків. Перша леді України підтримала фіналістів конкурсу і подарувала однієї з учасниць мікрофон.




Шоу Голос. Діти 3 сезон 2016 завершився. Фінал конкурсу для багатьох став несподіванкою, так як на сцену піднялася дружина президента України – Марина Порошенко. Перша леді підтримала фіналістів проекту , а також подарувала своїй фаворитці мікрофон для подальшого розвитку її творчості, передає  Ukr.Media.


Марина Порошенко вийшла на сцену до оголошення результатів голосування. Вона підтримала всіх фіналістів:

«Добрий вечір, дорогі друзі. Хочу сказати, що мені трохи сумно, що я не могла сьогодні бути присутньою протягом всього вечора. Але зараз, стоячи на цій сцені, я відчуваю суперенергию суперфіналу шоу «Голос. Діти 3». І ви знаєте, все це завдяки всім учасникам, які вчили нас слухати серцем. А моє серце підкорив голос Насті Тарнавської».



У Насті Тарнавської обмежені можливості.

Після того, як учасниця вийшла на сцену, подякувавши весь зал і всіх, хто підтримував її участь, Порошенко вручила їй професійний мікрофон.

«Дорога Настуся – продовжила дружина президента, – Я хочу подякувати тобі за твої чуйні і такі теплі виступи. Хочу подарувати тобі професійний мікрофон, тому що я впевнена, що ти обов’язково станеш народною улюбленою українською співачкою».

Крім усього іншого Марина Порошенко також запросила Настю на благодійний захід до дня святого Миколая, яке вона разом зі своїми дітьми організовує щорічно.

Тарновська, в свою чергу звернулася до глядачів: «Я вам дуже вдячна, це було для мене дуже несподівано. Хочу звернутися до всіх глядачів, сказати всім, що як би важко не було в житті, ніколи не можна здаватися. Необхідно боротися, вірити в себе, мріяти і впевнено йти на зустріч до своєї мрії».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий