Дружина знайшла в спальні трусики незнайомки: несподівана реакція жінки

Дружина знайшла в спальні трусики незнайомки: несподівана реакція жінки

Героїню нашої сьогоднішньої розповіді звуть Корінна.


Вона живе в Німеччині і вже багато років заміжня. Її життя не відрізнялася від життя більшості жінок, але нещодавно з нею трапився неприємний інцидент.

Одного разу Корінна, прийшовши раніше з роботи, вирішила зробити прибирання в спальні. Несподівано вона натрапила на жіночі трусики, які їй не належали. Ось так неждано-негадано з’ясувалося, що чоловік їй зраджує…



17

Втім, жінка не подала виду, що засмутилася. Замість того, щоб негайно дзвонити чоловікові і з’ясовувати відносини, Корінна вирішила вчинити хитріше. Вона сфотографувала трусики і виклала знімок на своїй сторінці в Фейсбуці, супроводивши його підлим текстом:

Привіт, Незнайомко!

До сих пір твоє існування ретельно приховувалося, а твоє ім’я все ще залишається загадкою. Але сьогодні ти себе розсекретила, прийшовши до мене додому і забувши тут свої трусики.

Сподіваюся, тобі сподобалася обстановка у мене в спальні. Я хотіла б зробити в ній ремонт, тому цікаво було б з тобою поговорити особисто і почути кілька порад по дизайну. Заодно і трусики свої забереш!

Ти ж пам’ятаєш, де я живу?

2

Про те, що чекало чоловіка, історія замовчує. Навіть якщо йому і вдалося уникнути скандалу, приємного в цій історії мало. Адже тепер всі знайомі будуть знати про його провину…

image-1287

1461154648_dollarphotoclub_55894954

У Корінни виявилася залізна витримка! А як ти думаєш, чи правильно вона вчинила в цій ситуації, чи все ж не варто виносити сміття з хати? Напиши в коментарях, що ти думаєш з цього приводу.

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий