Дуже непроста людина: відома цікава деталь про претендента на посаду посла США в Росії

Дуже непроста людина: відома цікава деталь про претендента на посаду посла США в Росії

Головний кандидат на пост посла США в Росії, екс-губернатор штату Юта Джон Хантсман належить до впливового американського співтовариства «Святі останніх днів», члени якого відрізняються консервативними поглядами на питання зовнішньої політики. Як інформує replyua.net, про це «Обозревателю» розповів директор політичних програм Інституту Горшеніна Євген Курмашов.




«Це людина з бізнесу і він досить непоступливий у багатьох питаннях. Хантсман належить до такої впливової спільноти в США як «Святі останніх днів»,або до мормонської церкви. До неї також належить і колишній кандидат в президенти США Міт Ромні. Як ми знаємо, це співтовариство в основному відтворює себе через Республіканську партію США і відрізняється консервативними поглядами на питання внутрішньої і зовнішньої політики « — сказав аналітик.


За словами Курмашова, поки що рано судити про те, чи обґрунтовані побоювання Москви щодо Хантсмана. «У Росії були дуже захоплені очікування від президентства Трампа і госсекетаря США Тілерсена, але реальність дещо скоригувала ці настрої. Теж саме і тут. Є певні очікування, що він стане досить жорстким і непоступливим для Росії послом США, але реальність завжди може внести свої корективи», — резюмував він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий