Джигурда оприлюднив ще одне відео зґвалтування Людмили Браташ

Джигурда оприлюднив ще одне відео зґвалтування Людмили Браташ

На попередньому еротичному ролику Людмила виглядала так, ніби знаходиться без свідомості, а Микита її ґвалтує. Артист вирішив довести, що вона розуміла, що робила, новим брудним кліпом. ПРо це пише week-end.


Мабуть, шоковані користувачі Мережі стали масово скаржитися модераторам Youtube, де Джигурда опублікував свій інтимний архів. Відео швидко було «видалено за порушення правил щодо наготи або матеріалів сексуального характеру».

Тоді артист успішно розмістив його в Twitter, повідомляють Новини у Світі.



Ще він докладно написав — на цей раз без віршів — про свої стосунки з коханкою, яка була хрещеною його з Анісіною дітей.

Велика Людмила Браташ перебувала у сексуально-духовному зв’язку з Микитою Джигурдою з 1999 року. Якби не Сергій Жорін, то ще два роки тому ми б тихо (як і домовлялися) розлучилися з Аніс і я б став чоловіком Людмили Браташ і захистив би її від садиста Дмитра Куронова і його подільників.

— посипає голову попелом Микита, який не зумів врятувати від смерті Людмилу.

Далі він сказав пару слів про відео.

У моєму твіттері ви можете побачити (краще через комп) залишки сексуально-духовного зв’язку Джигурди та Браташ і таким чином переконатися в тому, що ніякого насильства
не було і в помині.

— виправдався Джигурда.

За словами актора, перше його відео з Браташ потрапило в розпорядження репортерів через зраду Анісіної.

Марина під погрозами і шантажем Жорина, в той час, коли я був в Америці у справах заповіту, відвезла до Франції мій ноутбук і айфон з повною информацією доказів злочинів Куронова і Жоріна, а також з п’ятьма роликами різних поз Камасутри, які використовував Джигурда в обряді фізичної та психологічної реабілітації жінки, яка любила його з 1999 року, але якій Куронь забороняв не тільки зустрічатися з Джигурдою, але навіть і дзвонити. Увергаючи Люсю в безпорадний стан, він бив її нещадно, попередньо телефонуючи знайомих Браташ і сказав до них, щоб вони не приходили і не відгукувалися на дзвінки Людмили, так як вона вимагає горілки, а лікарі сказали, що через три дні ломки у неї все пройде.

— поділився своєю версією подій Микита.

За словами актора, Жорін обіцяв Анісіній використовувати домашнє сексуальне відео тільки в суді.

Для доказів того, що заповіт було написано на користь Анісіна і Джигурди, оскільки Микита був улюбленим чоловіком Браташов. «Адвокат» Сергій Жорін і на цей раз обдурив Марину, виклавши до інтернету вирваний з контексту фрагмент і подавши його, як акт насильства…

-поскаржився на адвоката Джигурди.

До мого повідомлення Микита доклав протоколи допиту Людмили Браташ, в яких вона заявляє, що ніхто її не викрадав і вона не бажає бачити свою сестру Світлану Романову і просить не говорити їй, де вона знаходиться.
«Перед вами вичерпні докази невинності Микити Джигурди!

— підсумував актор і оприлюднив «ВКонтакте» ще й аудіозапис своєї розмови з Мариною Анісіною, яку нібито передану йому друг, генерал ФСБ.

З розмови в аудіо записи випливає, що чутки про підкуп судді в танцях на льоду, на Олімпійських іграх 2002 року в США, в Солт-Лейк-Сіті мають під собою вагомі причини.

— переконаний Джигурда.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий